Gellac voor mannen tegen mycose [schimmelnagels]

Gellac geeft bij vrouwen een duidelijk positief resultaat tegen mycose [schimmel] nagels.
Dus waarom ook niet voor mannen?
Sinds enige tijd is er ook voor hun een basis kleurloze lak e.v.t. in combinatie met de cover natuurlijke topcoat die de verkleuring afzwakt.
Resultaat: de nagels zien er weer tip top uit, brokkelen niet meer en gaan ontzichtbaar de strijd aan voor ongeveer 2 maanden. [afhankelijk van de groei]
Uit eigen ervaring blijkt dat de nieuwe nagel schoon uitgroeit.
Geen gedoe met allerlei middelen die men dagelijks moet aanbrengen.

Bel vrijblijvend voor meer informatie.

Likdoorns (Eksterogen, pijnlijke eeltpitten)

Wat zijn likdoorns ?

Likdoorns, ook wel eksterogen genoemd, zijn pijnlijke eeltplekken (eeltpitten) onder de voet of op of tussen de tenen. Een likdoorn ontstaat door toegenomen eeltvorming op een plek waar de huid blootstaat aan druk. De aangroeiende eeltlaag boort zich (soms puntvormig) in het vlees en dit veroorzaakt pijn.De medische term voor een likdoorn is clavus.

Hoe ziet het er uit?

Likdoorns zijn ronde verdikte eeltplekken op een drukpunt. Dat kan zijn onder de voetzool, vooral aan de voorzijde, of op de tenen daar waar de schoen knelt, of aan de zijkant van de tenen, of tussen de tenen. Likdoorns tussen de tenen kunnen verweekt zijn.

Hoe ontstaan likdoorns?

De belangrijkste oorzaken zijn slecht passend schoeisel (te smal). Daarnaast kunnen standafwijkingen van de tenen (hamerteen, hallux valgus) of botuitgroeisels (exostosen) likdoorns veroorzaken.
Bij een hamerteen of naar binnen gedraaide teen (hallux valgus) kan ook een pijnlijke eeltknobbel ontstaan over het uitstekende gewricht, dit wordt een bunion genoemd.

Hoe wordt de diagnose gesteld?

Likdoorns zijn makkelijk te herkennen. De diagnose wordt gesteld op het beeld. Soms kan het moeilijk zijn het verschil te zien tussen een likdoorn en een voetwrat. Het verschil is dat een likdoorn op een drukplek zit, en dat een wrat overal kan zitten. Door wat eelt weg te snijden wordt het verschil duidelijk: bij een wrat komen kleine puntjes in beeld, bij de likdoorn komt een hoornpit tevoorschijn.

Andere zaken die lijken op een likdoorn zijn drukplekken bij patiënten met suikerziekte of andere patiënten waarbij het gevoel aan de voeten gestoord is, een bunion (drukplek op een uitstekend botdeel van de grote teen), en een (erfelijke) verhoorning-stoornis van de voetzool. Als er bij het wegsnijden van eelt een gaatje tevoorschijn komt, of pus, dan moet men bedacht zijn op een zweer op een drukplek. Soms is er dan een opening naar een onderliggende infectiehaard in de huid of in het bot. In dat geval kan het nodig zijn om een röntgenfoto te maken.

Hoe wordt een likdoorn behandeld?

Wegnemen van de druk
De belangrijkste maatregel om een likdoorn te voorkomen is zorgen dat er geen druk meer op komt.
Dat betekent: schoenen dragen die ruim genoeg zijn op de plek van de likdoorn.

Verwijderen van een likdoorn
Als een likdoorn niet verdwijnt met de eenvoudige maatregelen zoals beter schoeisel,  dan kunt u het beste naar een erkende pedicure gaan.  De pedicure beschikt over de ervaring en apparatuur om likdoorns adequaat te behandelen.

Bron: www.huidziekten.nl

Gellac

Al zou je het niet zeggen met al die regen, maar het voorjaar staat al weer voor de deur. De tijd dat we onze voeten weer mogen showen. En wat is er mooier dan een kleurtje op verzorgde nagels? Wie wordt daar niet blij van.

Een bijkomend voordeel is dat de gellac de mycose (schimmel) nagels direct verbergt en ook bijdraagt aan de genezing. Voor de mannen is er ook kleurloze lak. Een absolute vernieuwende aanrader. Ook ideaal voor mensen met broze, kwetsbare nagels.

De gellac die zeer dun op uw nagel wordt aangebracht en uitgehard wordt onder een UV-lamp. Ideaal voor de natuurlijke nagel. En natuurlijk ook in trendy en moderne kleuren. Blijft minstens een aantal weken mooi zitten en vergeelt niet. (Gaat er niet af, maar groeit natuurlijk wel uit). De kleur wordt niet dof en bladdert niet af, zoals gewone nagellak. Beschadigt de natuurlijke nagel niet en is direct na behandeling droog.

Maak tijdig een afspraak om teleurstellingen te voorkomen.

Deel dit bericht op facebook en maak kans op gratis gellac bij de basisbehandeling.

“Gellac” verder lezen

Wintersport voeten

skien Hallo wintersporters, verheugt u zich ook zo op het skiën, schaatsen of langlaufen?

Hoe zit het met de conditie van uw voeten. Zijn die er wel klaar voor? Uw voeten krijgen veel te verduren tijdens de wintersport.

Laat daarom uw voeten vóór de vakantie in conditie brengen voor optimaal wintersport plezier.

Prettige wintersport vakantie !

“Wintersport voeten” verder lezen